Cover ups

Steeds vaker word ik benaderd door mensen die niet tevreden zijn over hun huidige PMU die ze elders hebben laten plaatsen. Wenkbrauwen zijn vaak niet symmetrisch of hebben een verkeerde vorm.

 

De toenemende vraag voor cover up behandelingen heeft mij geinspireerd om mij verder te specialiseren in het corrigeren en coveren van verkeerd geplaatste permanente make-up.

 

Ik hou van een uitdaging, dus dit staat mij op mijn lijf geschreven.

De behandeling

Voordat we beginnen aan de cover up behandeling zal er een intake gesprek plaatsvinden, zodat ik kan bepalen of een cover up behandeling ook daadwerkelijk kan plaatsvinden. Je kunt via whatsApp duidelijke foto's sturen van je wenkbrauwen, van daaruit kunnen we bepalen of je ook nog eerst even langs moet komen.

 

De behandeling is altijd inclusief 1 nabehandeling. Als er meer dan 1 nabehandeling nodig is word dit tijdens het intake gesprek duidelijk besproken.

 

Omdat er al oude PMU aanwezig is, is er geen garantie dat het even goed pakt als op een huid zonder PMU. De huid is al bewerkt en misschien is er wel sprake van wat littekenvorming. Dit speelt allemaal mee bij het eindresultaat. 

 

Er zijn veel cover up behandelingen waar het resutaat na de 2 behandelingen direct heel mooi blijft zitten, maar het komt ook voor dat er meerdere nabehandelingen nodig zijn voor het beste resultaat.

 

Ik heb al heel wat oude PMU mogen herstellen en heel veel mensen tevreden naar huis laten gaan. 

 

Cover up, permanente make up, oude pmu, coverup
Voor & direct na de 1ste cover up behandeling
Cover up, permanente make up, oude pmu, coverup
Genezen wenkbrauw na 1 cover up behandeling, er volgt nu nog één nabehandeling.